Aj

Publicerad 2018-03-11 23:04:13 i Allmänt,

Berättade jag ens att jag var hos läkaren i veckan? De skar äntligen bort den där pyttelilla onormala pricken jag haft på smalbenet. Jag fick tre stygn och har gått runt och varit "nyopererad". Det kliar en jäkla massa nu så nu är jag konstant orolig att såret ska bli infekterat eller inte läka ordentligt eller att det ska bli ett gigantiskt fult ärr på benet. Men alla scenarion känns rätt osannolika men jag kan ändå inte låta bli att noja. Sjuksköterskan la ett förband ovanpå stygnen och sa att det är vattentätt och att det gärna får sitta på tills stygnen ska bort .. men jag är så nojig (och lite nyfiken) att jag funderar på att ta bort det bara för att få se stygnen... 

helt normalt. 

Igår spelade jag laserdome (rimligt, med stygn på benet? Konstigt att jag nojar..). Det var svinkul och jag har träningsvärk i hela kroppen idag. På kvällen drack jag vin och såg på mello med Pettersson och Fredrik. Jag hejade på Mariette men det är okej att Benjamin vann. 

Idag har jag äntligen satt upp rullgardin i sovrummet. Behövs ju inte egentligen nu i veckan när man ändå ska upp tidigt till jobb, men ändå. Bra jobbat av mig. 
Resten av lägenheten är fortfarande kaotiskt. Jag skyller allt på avsaknaden av förråd. Ska ringa igen imorgon och tjata efter det där förrådet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela