en bra helg

Publicerad 2018-03-25 22:52:18 i Allmänt,

Jag har haft en mycket bra helg. På lördagen satt jag och tittade på när isen smälte när jag frostade av frysen.

Men okej, kanske även gjorde lite roligare grejer än så. I fredags mådde jag väldigt dåligt (migrän, yrsel och pms. Världens bästa kombo!) Men jag följde ändå med Bugge, Aron, Jocke och Julia till Kristianstad för att se på schtunk. Vi drack vin, åt burgare och sen såg vi Schtunk framföra Romeo&Julia. Jag somnade inte en enda gång i bilen hem. Yey me! 

Efter att ha frostat av frysen i lördags så kom Ducky och Pettersson hit och drack vin. Vi spelade spel och satt och snackade i några timmar och hade kul. När klockan blev mycket gick jag och Ducky till puben Fagans och blev adopterade av ett gäng människor med så mycket piercingar och tatueringar att vi kände oss väldigt malplacerade. Men vi hade väldigt trevligt. Fagans stängde kl 2 och då blev ju klockan 3 i samma sekund (sommartiden!), det var helt MIIIIND-BLOWNED, särskilt efter några glas vin mitt i natten... Ducky och jag köade till Etage men sen bestämde vi oss för att gå hem istället. 

Jag åkte till Lund och fick pannkakor till frukost av Fredrik. Jag bakis-hängde med Fredrik och Bamse ett tag och resten av dagen har jag inte gjort ett skit. Jag gjorde våfflor till middag (trots pannkaksfrukost..) eftersom det är våffeldagen!! 

Bra helg. Bra helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela