Jag är inte trasig

Publicerad 2018-03-12 23:25:46 i Allmänt,

Dagen har gått lite åt alla håll idag. Det började med att tandläkaren ringde när jag var på väg till jobbet imorse. Jag var ju där för ett tag sen och fick en bedömning av huruvida de skulle göra något åt tandköttet på framtänderna. Idag ringde hon och återkopplade.. det låter som en extremt rolig operation där man skär bort en bit inifrån gommen och syr fast i underkäken på framtänderna istället. Visst låter det MYYYYYZ? (Var det sån du gjorde Siri??). Det ingår i mitt tandvårdsavtal så det kostar mig noll extra kronor. Så jag bokade in en tid i maj för det. Lika bra att få valuta för pengarna jag plöjer ner i tandvårdsavtalet liksom.. 

Men den trevliga diskussionen på väg till jobbet i kombination med stygn på benet och såriga händer efter flyttpackandet fick mig att ropa "JAG ÄR INTE TRASIG" till kollegorna på kontoret. De noterade i sina intresseböcker. 

Stygn hit och stygn dit. Varför vill alla sy i mig? Och vet ni hur svårt det är att få tag i vårdcentralen för en så enkel sak som att ta bort tre små stygn på benet? Jag fick inte tag i dom. Så jag har via hemsidan bokat in en telefontid imorgon för att kunna boka in en tid för suturtagning nästa vecka. Stygnen ska bort om en vecka. Jag har inte tagit bort förbandet idag heller men det har slutat klia. 

Resten av dagen gick ändå rätt bra. 

Jag var sist kvar på kontoret. Åkte hem och åt chips i soffan och tömde diskmaskinen (ville bara skryta lite över hur glad jag är över diskmaskin...). Pratade en timme i telefon med JonteB också, den glada filuren. 

Nu får jag väl gå och lägga mig. Antal samtal och mail från hyresvärden eller deras entreprenör angående de saker jag bett dom fixa: Noll. 
Min lägenhet är trasig, inte jag. 


Kommentarer

Postat av: Siri

Publicerad 2018-03-13 13:11:38

Ja precis. Fast de började att karva nere vid tanden,men när de kom till gommen var "huden" för tunn. Då sydde de bara igen i gommen och körde nån plan b vid tanden. Ungefär här släppte bedövningen... 😕 vidrigt.

Flytande föda nån vecka, gjorde svinont när det läkte. 1 månad senare såg tanden likadan ut igen 😉

Varsågod för pepp! 😂

Postat av: Linda

Publicerad 2018-03-13 19:57:56

Haha. Tack Siri. Jag ser mycket fram emot det..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela