Läggdags

Publicerad 2018-03-27 22:39:10 i Allmänt,

Godkväll! 
Igår missade jag ett samtal från någon hos hyresvärden. Sedan fick jag ett sms om att det gällde mitt "ärende" hos dom, utan att specificera vad. När jag ringde upp hade personen gått för dagen så jag skickade ett väldigt långt (men sakligt) mail om att jag har tre olika ärenden hos dom. En begäran om att fixa klart min nya lägenhet och två olika ersättningsanspråk (en på gamla lägenheten och en på nya). Jag bifogade fem fina foton på olika brister min nya lägenhet haft första månaden. Efteråt kände jag mig så glad att jag vidarebefordrade mailet till två andra hos hyresvärden som jag haft kontakt med (utan framgång). 

INGEN har hört av sig idag. 
Jag är inte förvånad. 

Jag hänger minsann inte läpp för det. Jag gillar min nya lägenhet. Uppackandet av lådor verkar dock ha avstannat. Kanske ska jag bara slänga resterande lådor utan att se vad som är i? Har jag inte saknat det än, så är det uppenbarligen inte viktigt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela