Triangeln station

Publicerad 2018-03-06 23:08:59 i Allmänt,

Det går bra nu! 
Äntligen ser jag ljuset i slutet av tunneln. Flytten gick väldigt bra i fredags. Flyttfirman var väldigt bra och trevliga killar (jag fick muffins). Jag var dock helt slut på kvällen, både psykiskt och fysiskt utmattad. På lördagen kom Ducky hit och packade upp köket, så jag hittar ingenting men det är otroligt välorganiserat! 
På lördagkvällen såg jag på bio, åt mat och spelade arkadspel med Fredrik, Jakob och Sofia. 
På söndagen tömde jag ut det allra sista ur gamla lägenheten. Det låg väldigt mycket skräp kvar. Igår var städfirman där men jag har inte varit och kontrollerat än. Måste dit imorgon. 

Idag efter jobbet åkte jag, Bugge och Elis till Ikea. Det blev en helkväll och vi hade så roligt! Elis hade en jäkla massa åsikter om vad jag skulle ha i min lägenhet trots att han aldrig sett den. Men han valde en supersnygg taklampa. Jag fick köpt en tvättkorg också så jag kunde plocka upp tvätten från golvet... efter ikea körde vi hem Elis och blev bjudna på kvällsfika av hans fru.

Det har varit en bra dag och jag känner att jag fått lite positiv energi så jag orkar med att packa upp. På ikea hämtade jag nya skruvar till bokhyllan (gick sönder när jag monterade ner den) så jag äntligen kan få upp den. Imorgon måste jag ringa akelius. Min nya lägenhet är fantastisk men jag har upptäckt några små saker som måste rättas till.. 

Kommentarer

Postat av: Siri

Publicerad 2018-03-07 00:06:18

Bilder??? 😀

Svar: kommer när jag fått bort några flyttlådor. ;)
Linda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela