Facka ur

Publicerad 2018-05-16 09:40:30 i Allmänt,

Godmorgon världen! 
Äntligen börjar jag vakna till liv igen. Jag sitter på ett tåg någonstans i Östergötland. Jag gick upp kl 5 imorse för att ta tåget från Malmö. Att kliva upp kl 5 hade kanske inte varit ett jättestort problem om jag inte gått på bio igårkväll och var i säng först kl 1... Jag var och såg Deadpool2. Riktigt rolig film, men uuurgh så brutal. Jag uppskattar att det var 95 % män i publiken och de 5% kvinnorna var där i sällskap av män.. (tvingade precis som jag?). 
Men filmen är bra.  Se ettan först om ni inte gjort det. 

Klockan börjar närma sig 10 och jag har suttit och sovit här på tåget hela morgonen. Jag är på väg till Uppsala för att delta på fackets årsmöte. Det kommer säkert bli intressant! 

Förresten är min arm inte bra än efter mer än 2 veckor.. förra veckan värkte den konstant. Nu är den istället stel och svår att lyfta ut från kroppen. Försöker jag lyfta armen över huvudet så hugger det till i hela axeln/armen. Det känns väldigt, väldigt normalt... Behöver nog få tag i den där sjukgymnasten.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela