LA LA LAnd

Publicerad 2018-05-17 19:53:17 i Allmänt,

Hallå folket! 
Jag är på väg tillbaka till Malmö (10 min kvar på tåget) och är betydligt piggare idag än igår.. 

Årsmötet i Uppsala har varit intressant och lärorikt. Men framförallt var det kul att nätverka lite och träffa kollegor man inte visste att man hade. 

Jocke och jag hann gå en promenad i värmeböljan (källa: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/uppsala-slar-varmerekord-i-sverige ) igår eftermiddag innan middag. Vi körde lite Uppsala-sightseeing med 4 minuter inne i domkyrkan (hann precis dit innan de stängde) och 5 minuter i Linnéträdgården. 

Efter middag och roliga diskussioner med kollegor gick jag iväg och träffade Lars. Inte sett honom på ett par år vad jag kan minnas.. det var väldigt kul. Vi tog en drink på en uteservering och sen visade han mig en snabbguidning längs nationerna i Uppsala. 

Jag sov förjäkla gott i hotellsäng i natt. Vaknade dock helt vettskrämd när min rumskamrats väckarklocka ringde. Fattade inte vad det var eller vad som hände.. 

Idag fortsatte årsmötet och jag hamnade i en väldigt intressant diskussion med ett gäng från Stockholm. 
Vid 2 sprang jag till tåget och nu är jag här! Strax hemma!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela