Långhelg

Publicerad 2018-05-13 22:48:14 i Allmänt,

Jag jobbade i fredags men det känns ändå som om jag har haft långhelg när vi var lediga i torsdags. 
På torsdagen hade jag och Fredrik picnic i Lund uppe vid rapsfälten. Nu blommar rapsen och jag vet inget vackrare än rapsfält var man än ser. Gult gult gult! 

Efter jobbet på fredagen shoppade jag och Ducky skor (mest jag..) och tog en fika. Efteråt åkte jag hem och somnade i soffan... 

På lördagen tog jag en långpromenad med Fredrik på förmiddagen och sen en fika innan han skulle iväg på viktiga saker. Då mötte jag upp Ducky och Jullan och tog promenader i affärer och ytterligare en fika. Jag har gått mycket och fikat mycket.. 

På lördagkvällen kom Pettersson och provade klänningar hos mig (har beställt massor från zalando)(ska skicka tillbaka alla)(letar festklänning). En stund senare kom Ducky och Jullan och gjorde oss sällskap framför Eurovision. Ovanligt många bra låtar i år! 

Idag har jag inte pallat göra någonting. Jag har känt mig meningslös och därför mestadels legat i soffan. På eftermiddagen gick jag ut och tog en promenad. Jag motiverade mig själv med glass. Det är viktigt att hitta vad som motiverar en. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela