Tåg

Publicerad 2018-05-05 11:13:28 i Allmänt,

Hejhej! Jag sitter på ett tåg. Jag är på väg till Simrishamn för att träffa Mormor&Morfar (och Mamma som kommer ner också!). Solen skiner och det verkar bli en toppendag! 
Synd att rapsen inte blommar än. Finns ingenting jag älskar mer än rapsfält. Äntligen snart raps-säsong igen!

Igår efter jobbet mötte jag upp Lillebror för att käka något innan han skulle hemhem. Nu när han jobbar i Malmö så ses vi lite oftare, det är ju rätt lätt att säga hej till varandra efter jobbet. Det är kul, det känns bra att ha honom här i närheten. Jag tog med honom till Malmös bästa restaurang (enligt mig): Taquerian! Sangria och tacos, kan det bli bättre på en fredag?Det var först efteråt som jag kom på att jag kanske inte borde blanda starka smärtstillande med alkohol? Men ett glas sangria gjorde nog inget. 

När Lillebror tagit tåget hemhem så åkte jag hem och slöade en stund. Sedan mötte jag upp Fredrik och gick på bio och såg nya Avangers. Den var sviiiiinbra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela