Linköping-Stockholm-Köpenhamn

Publicerad 2019-01-13 13:42:45 i Allmänt,

Jag har haft fullt upp. I fredags direkt efter jobbet tog jag tåget till Linköping. Storasyster kom och hämtade mig på stationen och Grodan hade fått lov att va vaken så länge för att få följa med och hämta mig också. Superroligt! 
Sedan klev jag och syster upp kl 5 på lördagsmorgonen för att åka med Amanda upp till Stockholm och överraska Lillassyster med möhippa. Tror inte hon blev så värst överraskad men vi hade väldigt kul under dagen. Lärde känna lite nytt, härligt folk. Kl 18 tog jag och Storasyster tåget hem. Hon hoppade av i Linköping och jag fortsatte ner till Malmö. Jag somnade på tåget och blev väckt av konduktören när tåget stod stilla på perrongen och alla hade klivit av.. "öhm. Vi är framme. I malmö. Skulle du till Malmö?". 
Jag var hemma halv 12 och la mig. Mamma & Pappa hade åkt ner till Malmö och käkat middag med Lillebror och fått min extranyckel av honom. 
Idag packade jag klart min resväska och nu är jag och päronen på Köpenhamns flygplats och väntar på flyget till Dubai. Nu ska vi ha en veckas solsemester, så vi hörs och ses och ha det bra och allt sånt där.

Gör mindre, stressa mindre

Publicerad 2019-01-09 22:52:20 i Allmänt,

Idag gick jag hem lite tidigare från jobbet för på så vis kunde jag tillåta mig själv att slöa i soffan när jag kom hem men sen ändå hinna med och göra saker som behövdes göra. Det var en win-win så att säga. Förutom för jobbet och mitt flexsaldo då förstås som gick minus.. 

Mitt minne har varit lite udda idag. Jag kunde t.ex. inte minnas om jag tog en D-vitamin eller inte så finns risk att jag åt tre stycken istället. Sedan kunde jag minnas en hel gata, (hur den svängde och vilka butiker som låg längs den) men jag kunde inte minnas om jag promenerat på den gatan i Ryssland eller i Thailand. 

Men men.. Jag sov bättre i natt. Så humöret är bättre och idag känns allt bättre. Bra. Bra bra. Har idag bokat in en helg i Ullared i februari, så det känns ju KUL också. Kul och bra. Mycket att göra

Publicerad 2019-01-08 22:53:16 i Allmänt,

Jag har så mycket att göra (både på jobbet och hemma) och jag hade haft så väldigt gott om tid om jag bara hade gjort saker direkt!! Men nej, jag bara skjuter upp det hela tiden och nu känns det stressigt. Vad är det för fel på mig?!?! 

Min rygg är fortfarande dålig. Antagligen dåligt tränad, eftersom det är på eftermiddagen/kvällen jag får ont/är öm. Det är lite utmattande psykiskt att va dålig fysiskt.. 

Kommer det bli bra? Jadå. På lördag kommer Mor&Far ner hit eftersom vi ska åka till Dubai på söndag! Woopie! Semester!! 

Jag är konstant trött. Jag sover dåligt, har svårt att somna och vaknar tidigt. Känner att det kanske behövs poängteras att sömnbristen kom först, det är inte ett resultat av stressen. Att kalla det stress är överdrivet, jag har inte alls så mycket att göra utan det är mer att jag känner mig överväldigad. Det är för många saker som planeras samtidigt. Äsch, svårt att förklara. Kanske borde jag sova nu istället och försöka lösa det där med sömnbristen. Vad jag egentligen behöver tror jag är ljus. Det här är ju lite av ett återkommande tema varje vinter, sömnbrist och dåligt humör. Jag behöver ljus. SOL. nej men, vad lämpligt att jag är i Dubai om några dagar då!!! 

God morgon

Publicerad 2019-01-07 07:51:17 i Allmänt,

Jag är fruktansvärt trött! Det är helt och hållet mitt eget fel eftersom jag var uppe till halv 1 för att se klart en serie.. precis när jag trodde serien var slut så upptäckte jag tre extra avsnitt. Var helt enkelt tvungen att se klart.

Det är måndag morgon och jag tror att de flesta kommer återvända till kontoret idag. Blir trevligt med lite mer sällskap igen! 

Jag fick ett paket med posten förra veckan. En försenad julklapp från Fredrik; ett paket fyllt med holländska Stroopwafels!! 

Gott nytt år!

Publicerad 2019-01-02 22:59:25 i Allmänt,

Hej och välkommen 2019! 
Om man börjar året med att göra något korkat så kanske resten av året präglas av bara bra beslut? Så himla korkat var det inte, men att festa till kl 5:30 låter bättre just där och då än vad det egentligen är. 

Jag hade en rolig nyår med andra ord. Jag, Ducky och Andreas åt tacos och drack margaritas. Typisk svensk nyår? Vi åt även massa ost och sedan ginos till efterrätt. Vi var utanför operan vid tolvslaget och såg fyrverkerier. Sedan gick vi till Etage (för er icke-skåningar: en nattklubb) och dansade till stängning (kl 5). Det var ganska låg medelålder inne på Etage men det gör inget för en kille trodde jag var 22 år, så jag passade in bra. Många roliga personer där. Jag hade väldigt roligt! 

Jag somnade nog inte förrän typ halv 7 på morgonen.. Vaknade kl 11. Stirrade i väggen till kl 16 då jag gick hem till Ducky och åt tacos-rester. Gick och la mig tidigt (tidigt på kvällen. Hähä, behövde det förtydligas?) men hade svårt att somna, somnade inte förrän halv 1. Det är ju väldigt fascinerande. 

Aningens svårt att kliva ur sängen imorse och gå till jobbet. Jag somnade faktiskt om efter att ha stängt av 3 larm. Men vaknade av mig själv 8:20 och var ändå på jobbet kl 9. Imponerande. Inte så många som återvänt till jobbet... idag var vi typ 8 personer i fikarummet. Visserligen dubbelt så många som förra veckan.. Men fortfarande väldigt tomt.

Sådärja. Det var allt det nya året gett mig hittills. Inte så illa ändå? Det känns bra det här.
Förutom ryggont. Det känns inte bra. Men allt kan ju inte vara perfekt!
OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela