Sommarlov igen

Publicerad 2013-08-30 17:34:10 i Allmänt,

Sådärja! Då har man sommarlov i ytterligare 2 dagar då.
Omtentan imorse gick bra. Jag kommer bli ytterst generad om jag inte klarade den, eftersom den nästintill var identiskt med förra tentan. Men jag klarade den nog. Är rätt säker på det!
 
Efter tentan cyklade jag ner till stan och tog en lunch med AndrEva ( = Andreas + Eva), gick till Systembolaget och sen cyklade jag hem.
 
Ikväll blir det grillat och fredagsmys och imorgon är det lördag. (Say whaaat?)
Fantastiskt.

Inte längre sjuk

Publicerad 2013-08-28 21:27:39 i Allmänt,

Hej nu är jag frisk!
Ja, nästan helt och hållet. De senaste tre dagarna har jag suttit på Studiecentrum och försökt plugga mellan mina nysningar och min rinnande näsa. Typiskt mig att ha en omtenta och så typiskt mig att bli förkyld när jag verkligen borde plugga lite.
Men som vanligt - SKAM DEN SOM GER SIG!
 
Just ikväll känner jag mig väldigt tveksam till om tentan verkligen kommer gå vägen på fredag. Men så länge man har gjort sitt bästa och åtminstone försöker ... Så kan man ändå få underkänt. Eh.. vart ville jag komma?
Nädå, så negativ är jag inte. Det går som det går. Och går det inte, så går det ändå! Så småningom.

På väg tillbaka

Publicerad 2013-08-25 20:35:14 i Allmänt,

Sitter på tåget tillbaka till Lund! Igen! Har tillbringat helgen hos JonteB. Har inte gjort så mycket - spelat spel (Settlers, Chille och minigolf), skalat morötter och lärt mig uttala Kosta (som i Kosta Boda) korrekt. Har varit väldigt mysigt, trots att jag plötsligt vaknade upp med brakförkylning igår.. Men skam den som ger sig!

Men hej!

Publicerad 2013-08-21 11:13:11 i Allmänt,

Jag lever livet här i Lund. Städar, tvättar, handlar, pluggar.. allting i slowmotion så det lär ta mig ett par veckor att packa upp min väska liksom.
Igårkväll var jag, Ducky och Sofie x 2 på Malmöfestivalen!
Jag åt grillspett, 6 minimunkar, en godisrem och sen fick jag en gratis glass så jag var tvungen att äta den också. Skönt att jag slapp gå hungrig igårkväll.

HEJ LUND

Publicerad 2013-08-19 22:51:33 i Allmänt,

Imorse precis när jag packat mina sista saker och tänkt tanken att "Tuuuur att jag inte ska packa ner något mer för det får inte plats!" .. ja, då, precis då, så ser jag mina springskor i hallen. Phuu. Tröttsamt. Fick hoppa på resväskan för att kunna stänga den!
 
Sen gick såklart den andra väskans axelrem sönder på väg mot stationen. Men lugn! Jag fixade det med tejp inne på Hemköp när jag sa hejdå till Pappa.
Jag tejpade båda väskorna för säkerhetsskull.
Sedan lämnade jag Hemköp, Tranås och Pappsen som jag slagits med om fjärrkontrollen halva sommaren.

Nu sitter jag i Lund, med fjärrkontrollen för mig själv.
Jag åt lunch på McDonalds idag, för jag hade bara kaviar och cider i kylen. Men sedan dess har jag hunnit tvätta, handla och dessutom träffa Pettersson och sedan ta en promenad med Ducky och Sofie.
 
Skönt. Himla skönt.
Saknar familjen och det kommer dröja ett litet tag innan jag åker hemhem igen..
Men just nu är det skönt att vara tillbaka i Lund.

Sista dagen i Tranås

Publicerad 2013-08-18 14:48:41 i Allmänt,

Igår jobbade jag min näst sista dag, och sen på kvällen hände MASSA spännande!
Mamma & Lillebror kom hit till Tranås så vi och Pappa gick ut och åt middag. MYYYYYSIG lördagkväll!
Sen somnade jag supertidigt.
 
Idag jobbar jag således min sista dag. Sen blir det hem till Lund igen!!
 
 

Lördag

Publicerad 2013-08-17 07:21:15 i Allmänt,

Jag vaknade kl 2 i natt och trodde det var morgon. MEN DET VAR DET INTE! Men nu är det morgon, jag har redan dushat, ätit en liten yoghurt och satt i mina extraögon! Kvar att göra: Borsta tänderna och klä på mig. Sen går vi och jobbar 7:45 - 15 eller vad tycker ni?

Det var så det blev

Publicerad 2013-08-16 22:39:06 i Allmänt,

Dagen skulle inte bli så här, men det blev den ändå. Jobbade till kl 16, sen gick jag hem och la mig. Med migrän. Men nu mår jag bra igen!!! Så då är det dags att sova.

Sista dagarna

Publicerad 2013-08-15 09:39:07 i Allmänt,

Igår var det onsdag och då är jag ledig (ett enda undantag på hela sommaren!). Pappa och jag åkte till Linköping igen och lämnade rätt pärm, sen var vi på Lager157 och IKEA innan vi åt tacobuffé och sen åkte hem igen.
 
Jajamen! Och idag är det torsdag så idag ska jag jobba. Blir att jobba dessa fyra dagar nu, sen är jag LEDIG, SOMMARLOV wöwöwöwöwöwwöwöwöw!

Dagens sötnos

Publicerad 2013-08-13 18:03:33 i Allmänt,

Mitt i eftermiddagsruschen så är det en liten tants tur att betala, när hon kommer fram till mig tittar hon på mig och säger;
"Hej på dig, sötnos!"
 
Hihihihihihih.
Det gjorde min dag.

Måndag en gång i veckan

Publicerad 2013-08-12 22:34:37 i Allmänt,

Måndag - veckans bästa dag!! Men det verkar nästan som om jag är den enda som håller med om det..
Idag började jobbet inte förrän kl 16, så jag hann med en sovmorgon, jordgubbar och mjölk till frukost, några TV-program och sen tog jag och Pappsen en biltur till Linköping och lämnade fel pärmar där. För sånt gillar vi att göra!
Efter lunch på McDonalds åkte vi tillbaka till Tranås och jag kollade lite mer på TV innan jag gick till jobbet.
 
Sådärja. Härlig måndag!

Tillbaka

Publicerad 2013-08-11 22:20:47 i Allmänt,

HEJ!
Nu är jag tillbaka. I Tranås, det vill säga.
Sedan i torsdags, efter jobbpasset, åkte jag till Vimmerby och har tillbringat helgen på bästa Vimmerbyvis.
Med god mat och min fina familj. (Minus Lillasyster som var på festival).
Vi har plockat kantareller, ätit kräftor, spelat minigolf (Mamman vann, men JAG KOM TVÅA!!!!), ätit grillat och dessutom så åkte jag och JonteB ut till Nossen och badade.
BADADE, kan ni tänka er? Det var första gången för mig i år. Men som jag badade! Gjorde kullerbyttor, stod på händer och simmade runt som en liten groda där i vattnet.
 
Riktigt bra helg. Idag åkte jag och Jonte till Karamellkokeriet i Mariannelund. Köpte karameller och gigantiska kokosbollar. Dessutom skjutsade vi Sylvia de 100 meterna hon hade hem. Det var hon värd!
 
Jaaa. En bra helg, som sagt. Nu väntar en 6-dagars arbetsvecka och nästa måndag åker jag åter till Lund!
 
 

Torsdag

Publicerad 2013-08-08 08:52:25 i Allmänt,

Godmorgon världen!
Dags för mig att kliva upp, äta frukost och bege mig till jobbet. Idag jobber jag ett 'kort' pass - kl 10 - 16.
Sen ska Pappa och jag åka med Mamma hem till Vimmerby över helgen, HÄRLIGT!

7 klara, 1 kvar

Publicerad 2013-08-07 23:02:52 i Allmänt,

Jahapp.. bara imorgon kvar! Imorgon är mitt åttonde arbetspass på rad, och sen är jag ledig hela helgen!!! HÄRLIGT! Det händer inte så mkt här i Tranås när jag jobbar så mycket. Har fotat lite livbojar.. sånt kan man ju göra om man vill.

4 klara, 4 kvar

Publicerad 2013-08-05 15:28:00 i Allmänt,

 Hejhej, hemskt mycket hej!Här händer inte så mycket, är mitt upp i min 8-jobbdagars-vecka. Sååå.. liksom.. jag jobbar varje dag. På min lediga tid sitter jag i solen, läser bok, kollar på Lois&Clark eller matar änder. Det är sånt jag sysslar med, liksom.

Pappa och pippifåglarna!

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela