Kiropraktorn

Publicerad 2014-04-30 07:21:14 i Allmänt,

Igår var jag hos kiropraktorn! Han sa att jag har ont i benet för jag har en stel rygg. Och så är jag lite sned också, tydligen. Men det kan jag ha blivit eftersom jag har ont i benet eftersom min rygg är stel! Okej. Jaja, det låter väl logiskt? Oavsett vilket så var han väldigt trevlig, duktig, engagerad och förklarade allting supernoga! Och sen knäckte han min rygg vilket var ASBALLT! Kul att jag är lätt imponerad.. Nu ska jag dit TVÅ gånger I VECKAN för att mitt ben ska bli bättre. Det låter förstås lite saftigt, men jag är jäävligt trött på att ha ont så vi testar väl det... MEEEN, idag är det valborg!!! Sylvia är här, nu köööör vi!!!!

Minigölf

Publicerad 2014-04-29 11:35:08 i Allmänt,

Eftersom jag och JonteB blev så avundsjuka på Pettersson-Johnsens golfsnack så bestämde vi oss för att åka till Malmö och öva på våra puttar!

Jojomen. Årets första minigolfrunda!!! Förra sommaren minigolfade jag sex gånger, jag känner att ett nytt rekord kommer slås i år!
pass opp- extrabild på en sköldpadda!

Båstad

Publicerad 2014-04-29 11:24:47 i Allmänt,

I lördags var jag iväg på orienteringstävling. HAHA. Såklart. Silva League. Det är typ som en Världscup, fast bara i Sverige. Om nu någon brydde sig... Hur som helst så var vi i Båstad. SOMMARväder. Helt vindstilla också, i Båstad liksom?! Efter att ha kollat eliten springa tävling så åt vi lunch och sen åkte vi ut till Hovs Hallar och klättrade på klipporna!
Apr. 26, 2014

Publicerad 2014-04-26 08:11:28 i Allmänt,

Äh, orka uppdatera om vad ni har missat... påsklov är gött! Tänker aldrig mer göra något vettigt!!! Här är random bilder från senaste veckan!
Lever rövare i Vimmerby

Publicerad 2014-04-19 00:29:53 i Allmänt,

Jojo, life goes on! Det händer en hel del spännande här i Vimmerby! Jag hälsar på Farmor, fikar med finaste Lotten och roadtrippar till både Mariannelund och Tranås. Roadtrip till det första för att köpa godis (värt det!) och det andra för att köpa mat och lämna en telefon (ganska värt det ändå!). Alla har varit hemhemma förutom Teddy, så det har varit fullt hus på Junibacken Janna&Jörgen åkte ikväll, men the Påsk must go on!

Vimmerby

Publicerad 2014-04-14 22:37:48 i Allmänt,

Hej och välkommen till Vimmerby! Här skiner solen. Men det är inte så varmt, men det gör inte så mycket.
För att komma hit så åkte jag först lite tåg, satt en timme på en perrong i Nässjö, åkte lite buss och sen blev jag hämtad av Mamma i Spruttibangbangen (som jag döpt familjens bil till nu).
 
Jag har hunnit med att äta mat, shoppa ett strykjärn, göra körkortstest och se på serier. Massa serier. Jag upptäckte att jag visst lärt mig TV-tablåerna utantill. Mhm. NÅGON har sett för mycket på TV på sistone..
(Kl 15 är det TopModel och House, kl 16 Private Practice, kl 17 Greys Anatomy och kl 18 är det Vänner. Men jag ser ju inte på allt det..... såklart inte.....)(Men okej, det händer ibland!)

Tuff vecka

Publicerad 2014-04-13 17:17:55 i Allmänt,

Åh, om ni hade varit med om det som jag varit med om denna vecka.... Typ ingenting.
Jodå, har haft en ganska händelserik vecka. Körlektioner, cellprovtagning, kvällskurs, simulerad arbetsintervju, födelsedag, bowling, middagshäng och påskbuffé. Pheeew.
 
Allt det jobbiga var i början av veckan, och nu i slutet av veckan har jag bara gjort det roliga. Ni får själva gissa vilket som var vilket!
 
Imorgonbitti åker jag hemhem för lite Vimmerbyhäng en vecka!

Jag lever

Publicerad 2014-04-10 23:15:07 i Allmänt,

Heeeej! jodå, jag mår bra! Har bara haft fullt upp denna veckan med att vara nervös över diverse saker. Men allt är nu avklarat (nästan iaf) och idag fyller jag år!!! Woop Woop! Ett kvarts sekel avkarat!! Bra gjort ändå, måste jag säga!! Nu ska den gamla lägga sig och sova.

Högskoleprov och chokladfika

Publicerad 2014-04-07 21:45:24 i Allmänt,

Cim och Michelle kom och hämtade mig i Växjö i fredags. Grabbarna (Jonathan och Max) hade fixat maten åt oss! Sedan sov jag på soffan, "jag dör först" var det enda jag kunde tänka på innan jag kunde somna. Damn you, Cim, med dina påhitt på lågstadiet. Och mellanstadiet. Och högstadiet. Och fortfarande?
 
Jag fick chansen att hänga med dessa charmtrollen en stund! Man får vara på alerten om man ska hänga med!
 
I lördags skrev jag och Cim högskoleprovet! Jag gör det enbart för nöjes skull, det är kul att se hur man förbättras. Och jag har faktiskt förbättrats! Jag är smartare nu! YEY!
 
Facebookpauser mellan delproven!
 
Efter en promenad och lite egentid med Cim så tog jag tåget hem till Lund igen, Somnade som en stock på kvällen!
På söndagen sen så följde jag med Syskonen Svensson i Botansiska Trädgården och sen åt jag chokladkaka och drack choklad till lunch. Kan säga att det var lite för mycket choklad.
 
 
 

Jajamen

Publicerad 2014-04-04 19:21:59 i Allmänt,

Om jag missade bussen? Jajamen! Jag hade ändå lite hopp när tåget rullade in och jag såg bussen stå där. Fast det där lilla hoppet försvann när jag insåg att vi rullade in på fel spår. Jag sprang uppför trapporna, över bron och precis när jag kom nerför trapporna så rullar bussen ut. Tack. Tack så mycket tågkarma. Cim är på väg hit för att hämta mig.

Dålig tågkarma

Publicerad 2014-04-04 18:41:56 i Allmänt,

Vissa människor ska helt enkelt inte åka tåg. Senaste gången jag åkte tåg så blev jag stillastående flera gånger. I Höör gav jag upp efter fyra timmar..... Denna gång är mitt tåg 20 minuter försenat redan innan vi lämnat Lund. Är på väg till Rottne, hem till Cim. MEN SHIIIIT, hur svårt kan det vara att åka tåg?! Nu kommer jag missa min buss i Växjö. Så typiskt mig.

Hej och välkommen

Publicerad 2014-04-03 22:57:07 i Allmänt,

Är galet sugen på att gå på Siestafestivalen i sommar. MEEEEEEN... jag vet inte. Vi får se.
 
Annars då?
INGENTING! Har knappt lyft ett finger idag. Men det är okej, jag förtjänar lite semester. Tills imorgon. Minst.
 
HEHE.
Läggdags nu!

Det går bra nu

Publicerad 2014-04-02 21:05:06 i Allmänt,

Jag tycker om min körlärare. Han ryter och säger till på skarpen om jag gör något fel, men är supergullig och ger mig en tumme upp om jag gör något bra. Haha. Jag gillar honom.
Vi har typ gått igenom alla moment nu. Nu ska jag bara se till att kunna allting eller som min körlärare säger "knyta ihop säcken! ... och lära dig att backa ordentligt..."
 

Allt annat går bra också. Det går bra nu. Jag har dock inte börjat med exjobbet ännu. Men den som väntar på något gott...

How I met your mother

Publicerad 2014-04-01 08:27:49 i Allmänt,

Har precis sett serieavslutningen på How I met your mother. Allra sista avsnittet och jag blev SÅ BESVIKEN!!
Men det gick över sen när jag tänkte efter.
 
Nu ska jag och min dator promenera till skolan!

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela