Hej Framtiden

Publicerad 2014-02-28 10:07:40 i Allmänt,

Det är fredag och jag unnar mig ligga-kvar-i-sängen-och-kolla-serier-tid.
Men nu ska jag duscha och bege mig till skolan så att jag åtminstone är där innan lunch.
 
Mitt blåmärke på armen är otroligt fascinerande. Jag måste hela tiden kolla efter om det ser likadant ut fortfarande! Och det gör det. Fast värre. Det är så stort att jag inte kan täcka det med en hand ens. Jävla tur att det inte är tshirt-säsong än.
 
Ikväll ska jag och JonteB gå ut och äta och sedan se Jesper Rönndahl!! Kommer bli en fantastisk fredagkväll!

Torsdag

Publicerad 2014-02-27 08:26:36 i Allmänt,

Berättade jag vad jag gjorde förra helgen? Apropå ingenting. Jag var med på plinglördag. Sport har aldrig varit så roligt!!! (Sport har aldrig varit skoj alls...). Men man tippar på massa fotbollslag och varje gång ditt lag gör mål så tar du en shot! HÄHÄ.
 
Nu är det typ bara två veckor kvar till tentan och det ser inte alls bra ut på den fronten. Men skam den som ger sig! Mer matematik åt folket!!!
 
Förresten tar jag nog långärmat idag också....
 

Ortoped

Publicerad 2014-02-25 11:36:34 i Allmänt,

Har varit hos ortopeden idag. Det blev mycket tid i väntrummet. Först fick jag vänta på att han skulle skicka efter mina röntgenresultat (som inte visat något, men han ville dubbelkolla. Bra kille!) Sen fick jag sitta i väntrummet lite till för han bestämde spontant att jag skulle lämna blodprov och kolla sänkan (som man ju kan undra varför inte min läkare gjort tidigare!) Sen fick jag sitta i väntrummet lite till senare för att få boka en tid för röntgen. Igen. (För ortopeden tycker att läkaren röntgat för högt upp på höften). Såå.. slutresultatet av mitt 1 timme långa besök var att min ortoped faktiskt verkar bry sig lite, han gjorde grundlig undersökning, ställde många frågor - jag gillar honom! Besöket resulterade även i en svullen arm efter blodprovet och en röntgentid redan i eftermiddag!!!! Gillar den korta väntetiden!

Yogabruden

Publicerad 2014-02-21 18:28:13 i Allmänt,

Har precis varit på Yoga för första gången i mitt liv. Det var ansträngande utan att vara jobbigt. Ska testa en gång till för att se om jag tycker det är roligt eller inte.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag och JonteB på middag hos AndrEva AdolEanderssn (nu har de fått gemensamt efternamn av mig också!) och sen blir det kasino!!!!

Jag vinner!

Publicerad 2014-02-20 21:57:38 i Allmänt,

Jag köpte lunch på ett av caféerna i skolan idag. I växel fick jag en femtiolapp utan folieband.
-"HALLÅ! Den här sedeln är ogiltig" sa jag direkt.
-"EEEEEEH.. är den?" svarade killen i kassan.
-"EEEEEEH.. Ja. Den blev ogiltig typ sista december." svarade jag.
-"EEEEH..." sa killen och vände sig mot Ulla (som bestämmer i caféet).
Ulla sa "Eeeeh..." och då bad jag om en ny sedel, fick det och sen gick jag därifrån. De får själva googla rätt på giltiga sedlar.

Framsteg

Publicerad 2014-02-19 23:10:08 i Allmänt,

Ibland måste man kanske backa lite för att gå framåt. Imorse borde jag ha gått på föreläsning kl 8, men let's face it - vem pallar sånt när det är dimma ute? (ja, det har ett samband!)
 
Blev till slut utskälld av en viss JonteB för att jag bara låg och tyckte synd om mig själv, så jag klev upp och klockan 9 var jag i skolan och satte mig till rätta för att plugga. Sedan satt jag faktiskt där ända til kl 17.  YeY meeeee!
 
Sen kan vi ju diskutera om huruvida jag verkligen fick så mycket gjort under dessa timmar i skolan - men hey, baby steps! Ett litet steg för pluggandet, ett stort steg för Linda!
Timmarna först, plugget sen. Naturligtvis.

Uppryckning

Publicerad 2014-02-18 11:35:18 i Allmänt,

Jag vet faktiskt inte vad det är med mig. Jag är bara så himla trött. På allt.
Kanske allra mest på mattekurser och mitt onda ben/rumpa.
Matten gör hela skoldagarna tråkiga och benet gör hela fritiden tråkig. Det är liksom inte motiverande att göra ett endaste litet dugg när man inte ens kan stå upp och diska utan att få obehag i benet.
 
Fast just det där med diskandet är ju lite roligt, för då har jag ju en anledning att låta bli.

Fredag

Publicerad 2014-02-14 08:44:49 i Allmänt,

Det är fredag och jag börjar dagen med ett par avsnitt Grey's Anatomy. HEJ VÄRLDEN!

Bra, mycket bra!

Publicerad 2014-02-12 23:16:09 i Allmänt,

Igår träffade jag min fina Ruffselirufftuff efter på tok för lång tid. Hon var nere i Lund för att åka få åka buss till världens ände! Vi drack även typ asgod varm choklad, pratade och lagade köttfärssås utan morötter. Härligt var det!!!
 
Idag roadtrippade (är det ett verb på riktigt?) jag, JonteB och Abbe till Helsingborg. Där bestämde vi oss helt spontant för att spela bowling. Jag vann sjukt överlägset och sen åkte vi till IKEA, åt fin-fika och gick sen en runda på Väla Köpcentrum.
 
Bra dagar!

Måndagsmys

Publicerad 2014-02-10 20:32:54 i Allmänt,

Någon av mina grannar skriker. Eller sjunger. Jag tror att det möjligtsvis kan vara sång. Väldigt konstigt, för det är typ första gången jag hör någon av grannarna. Har ingen sjungit förut? Shit, jag sjunger ju massor. Brukar de höra mig?!?
 
Idag har varit en väldigt ineffektiv dag. Allting känns så himla BLÄÄÄÄÄÄRGH för tillfället. Måste ta och rycka upp mig. Himmelen var blå och solen sken åtminstone idag, så jag tog en promenad på eftermiddagen åtminstone! Heja våren, kom igen!!! SKYNDA DIG!
 
Nu ska jag och JonteB se på film och dippa grönsaker. Klassiskt måndagsmys. It's a thing!

Roadtrip

Publicerad 2014-02-09 23:19:00 i Allmänt,

Idag har jag och JonteB varit på roadtrip med Majsan (bilens namn!).
Vi åkte hela långa vägen ända bort till Malmö. Åt mat på Jensens Böfhus (jag älskar kött!) och sen var vi ute i Limhamn och kollade på Öresundsbron. Jaa, sånt är ju alltid kul!

Mysig dag iaf, för det har varit riktigt tipptoppväder, även om det blåste lite (mycket) kallt!
 
 

HÄLG

Publicerad 2014-02-08 18:59:40 i Allmänt,

Äntligen helg! Med Ä, bara för att skoja till det lite. Jag är sådan. Skojig.
 
Igårkväll var AndrEva här och åt mat och trakasserade mina grannar (vi frågade efter en vinöppnare!). Sen såg vi På Spåret och spelade Bezzerwizzer! Jag vann, galet nog. Okej att jag är typ jättesmart - men SÅ överlägset borde jag inte vinna.
 
Idag har jag låtit bli att kolla på OS. Men JonteB tittade däremot massor, så jag har istället ägnat mig åt ett horisontalt läge i soffan. Mellan de intressanta sporterna var vi nere på stan och åt lunch och fick gratis semlor (www.semlogram.se)!
 
Nu vankas det MELODIFESTIVALhäng här hemma hos mig.
Jag har gjort chokladbollar. Av SMET. Inte deg.
 
SEMLA!
 
 

Ersättning

Publicerad 2014-02-06 23:18:25 i Allmänt,

Jag diskade ändå. Efteråt gick jag hem till JonteB och diskade åt honom också. Jag är nog sjuk......
Kände mig lite så imorse också, så därför ställde jag in dagens grupparbete. Sen ställde körskolan in min körlektion (därmed ingen halka inbokad än heller..) så då hade jag liksom ingenting annat att göra än att diska. Och kolla på Greys Anatomy. Mitt nya beroende.

Måndag

Publicerad 2014-02-03 11:42:17 i Allmänt,

Jag gillar helger. Förr gillade jag måndagar också, men måndagar har verkligen sjunkit i mina ögon på sistone. 
 
Om jag snabbt repeterar helgens händelser så är det; 
 - Pettersson hade sin exjobbspresentation och är alltså färdigpluggad. Forever. 
 - Diskussioner angående om det heter "jag ska ha främmande ikväll" eller "ha främmat ikväll". Och vad är skillnaden på deg och smet? Är chokladbollar gjorda på smet eller deg? Jag välkomnar era åsikter!
 - After School på Helsingkrona (Nation)
 - Melodifestivalenhäng (ÄNTLIGEN MELLO IGEN!)
 - femtusen avsnitt av Grey's Anatomy
 
Idag har jag haft körlektion och övat på körfältsbyten och köra i cirkulationsplatser.
Jag hatar rondeller. 
 
Men tror att vi skulle boka riskutbildningar (halkan!) på torsdag, så uppenbarligen går det ju framåt iaf!!!! YEEEEEY!

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela