Lurad

Publicerad 2014-05-31 09:16:02 i Allmänt,

Inget plugg idag. Igår kväll tog jag tåget till Tranås för att tidigt i morse åka till Linköping för att kidnappa Storasyster Janna på hennes möhippa! Kommer bli en gryym dag!! kuggar jag tentan på onsdag är det Jannas fel. ;)

Dags att gå hem snart?

Publicerad 2014-05-30 16:47:20 i Allmänt,

Jag är förkyld, har jag sagt det?
Om det är tråkigt att tentaplugga så är det dubbelt så tråkigt att vara förkyld när man tentapluggar.
Känns som om jag sagt det förut? Brukar jag vara förkyld vid tentaperioder? Får göra en undersökning någondag.
 
Jag känner att det börjar bli dags att gå hem snart. Jag har inte alls fått mycket gjort idag, men vadå, jag har ju hela helgen på mig! Och måndag. Och tisdag. Ingen tenta förrän onsdag.

Såå. Vad sägs om att ta fredagkväll redan nu? Gå hem och käka lite chips eller något?
Ja. Så blir det.
 
Supertrött Linda. Tyck synd om mig?

En panik senare

Publicerad 2014-05-30 08:59:11 i Allmänt,

Herreminjesus. Jag har ju flyttat nu, och under denna flytten försvann min klänning. Min NYA klänning jag ska ha på Janna&Jörgens bröllop i sommar. (#jojsbröllop, hashtags får man väl använda på bloggar också? Kom igen!) Den var liksom bara putsväck.
Jag letade igenom ALLA kartongen, inne hos JonteB, i förrådet och jag övervägde till och med att rota igenom soporna.
Men nä, jag hade nog lyckats slänga bort min nya klänning. Med prislapparna på.
 
MEN SEN HITTADE JAG DEN!!!
WOHOOOOOOOO!
I en kartong jag redan kollat i två gånger. Plötsligt var den bara där!
Det var den lyckligaste stunden den här veckan. Hallelujah!!
 
Sådärja. Det var dagens solskenshistoria.
Nu ska jag tentaplugga!

Här i Lund

Publicerad 2014-05-28 22:52:18 i Allmänt,

Så.. vad händer i era liv då?
Här nere i Lund händer det saker hela tiden. Om jag bara hade haft mer tid! MERA TID, ge mig tid!! Men det är bara roliga saker som händer, för det mesta.
 
Idag besiktigade jag min lägenhet. Jag bor inte kvar där. Det känns lite sorgligt för det var en jädrans fin lägenhet!
Men, men, det klår ju inte det fina förrådet som jag numera bor i.
 
 
Vem vill ha en lägenhet när man kan ha ett förråd?
Fast den röda soffan är såld nu, den köpte en kvinna som skulle ge bort den till en albansk familj som var helt utan möbler. Fin gest av henne. Snällt av mig att sälja den till ett vrakpris.
 
Snällt av JonteB och Pettersson-Johnsen att hjälpa mig dra en kundvagn med möbler på!
 
Så. Det var det. Okej, om jag ska vara ärlig bor jag inte i förrådet. Det är på 3.5 kvm och jag ställer lite högre krav än så. Jag bor hos JonteB. Hans lägenhet är på tok för liten för två personer och alla deras tillhörigheter (läs; mina väskor och skor, hans träningskläder och orienteringskartor), men vi har det mysigt i alla fall! Vi får se hur det går i höst eller hur det blir.
 
Nu är det en vecka kvar till min (förhoppningsvis) allra sista tenta!! Så dags att lägga i en högre växel och råplugga!

Tentaperiod

Publicerad 2014-05-27 15:15:45 i Allmänt,

Det är tentaperiod och jag har hittills pluggat ungefär NOLL.
Hela helgen gick åt till att ha klassfest på Lophtet (avslutningsfest, för nästan alla (men inte alla) tar examen nu) och sen vara bakis och trött efter det. Gick och la mig halv 7 i söndagsmorse. Shit. Vad onödigt så här i efterhand, men en sån HIMLA bra idé just då!
 
 

Godkväll

Publicerad 2014-05-22 23:49:47 i Allmänt,

Mycket och ingenting har hänt denna vecka. Konstigt att det kan hända samtidigt, men om man tänker efter så går det ju!
Jag opponerade på Sofie&Jennys exjobb i onsdags, jag har därmed gjort 1/4 av grejerna inför examen, och Sofie&Jenny har gjort 4/4! Grattis till dem, hejja på mig!

Kom och skrik i Lundagård

Publicerad 2014-05-19 23:04:57 i Allmänt,

Hur kan det vara måndag idag? Det känns verkligen inte som måndagkväll, men jag antar att det har att göra med att jag gick och la mig kl 6 imorse. Och vaknade halv 11 igen, så det blev bara fyra och en halv timme sömn i natt. (eeh.. imorse? I förmiddags?)
 
Lundakarnevalen har varit helt galet roligt. GAAAAAAAAAAAH liksom! Jag har umgåtts med massor av underbart folk och har haft det fantastiskt!
 
Kvällen igår var verkligen perfekt avslutning på hela helgen! Först Timbuktu & Damn! med utmärkt plats rakt framför scenen. Sen shottade vi (tre gånger) och gick på biljettjakt åt Anna. TobbeG ordnade förfest på gatan utanför stadsteatern (sex poliser gick förbi, bara nickade och log åt oss! Jag älskar Lund!) och sen stack vi (Jag, JonteB, Abbe, Anna och TobbeG) in till Dansen på AF-Borgen. Vilket jäkla drag där inne! Tre våningar, fyra dansgolv och över 2000 dansande människor. Fattar ni peppen?
 
Roligast var det dansgolvet som plötsligt spelade Mora Träsks "klappa händerna när du är riktigt glad". haha. Det blev dans, drinkar, nyfunna vänner och mera dans! Vi var kvar till stängning och sen lite till eftersom vi hittade Änders ute i Lundagård. JonteB och jag avslutade kvällen med McFeast&Co på McDonalds kl 5 på morgonen och sen blev det sängen när det redan blivit ljust ute.
 
Som ni nog gissat så har jag inte gjort ett skvatt idag, förutom att åka ner till kiropraktorn och knäcka ryggen lite. Nu ska jag sova så att jag inte vänder dygnet heltokigt!

Ingen sömn på flera nätter, aldrig känt mig mera vaken

Publicerad 2014-05-18 18:31:35 i Allmänt,

Lundakarnevalen är GALET!!
Har hunnit gå på spex, revy, kabaré, karnevalståg, hemmafest, bortafest och fest i Lundagård!
I LOVE IT! Igår var det strålande solsken och sommarvärme, idag spöregnar det och är svinkallt!! Men vet ni? SKITSAMMA! Alla är på strålande humör ändå, för det är Lundakarneval!!!
 
Än är det inte slut! Sista kvällen nu!
 
Alla dansar, borgen skakar!

Med hjärtslagen i takt till basen

Publicerad 2014-05-15 23:16:00 i Allmänt,

Hej på er allihopa. Om ni bara visste vad jag har varit med om denna vecka... Massa spännande saker. Tillexempel så har jag bokat uppkörning! WHOOOOOOAAA?? Det är dock lång tid kvar till dess, så ni behöver ju inte bli alltför upphetsade redan..
 
Ja, det var allt spännande som hänt. Det är hela tre veckor kvar till tenta, men för att ära denna allra sista tenta har jag tagit tummen ur och börjat plugga i tid. Ja, jag är ganska stolt över mig själv faktiskt. Det var på tiden att det blev ordning på mig.
 
Nu har jag dock tagit helg redan, så var det med den saken. Det är nämligen dags för det alla har väntat på. I FYRA år har vi väntat (iaf de som var här för fyra år sedan) och nu är den äntligen här igen - LUNDAKARNEVALEN!
 
"Det är nu i vår det händer
kom slut upp med alla vänner
kom och skrik i Lundagård
Det är fest i Lund!"
 
 
 
(Lundakarneval arrangeras vart fjärde år av ungefär 6000 studenter. Senaste var alltså 2010, mitt första år i Lund! Kolla arkivet! Det beräknas vara 400 000 personer i Lund nu i helgen under karnevalen.)

Beslutsamhet

Publicerad 2014-05-12 14:55:20 i Allmänt,

Mamma var här i helgen! Vi tillbringade maaaaassa timmar på Emporia för att hitta klänning att ha på oss på JoJs bröllop i sommar. Jag provade maaaaaassa klänningar. Mamma var färdig efter en halvtimme... Jahaja. Det kanske ligger något i det där som min körlärare säger varje vecka - Jag är lite obeslutsam...

I lördags såg jag Eurovision också. Såklart! Tyckte det bara var dåliga låtar, men nu går jag ändå och sjunger på massor av dem.. obeslutsam kanske?

Bättre

Publicerad 2014-05-08 21:20:28 i Allmänt,

Det börjar bli bättre. Allting, vill säga. Den där gnagande oroskänslan jag haft inom mig ett tag har tystnat. ÄNTLIGEN!
 
Nu är det bara cirka tusen saker jag ska ta tag i... Och så Lundakarneval nästa helg! ÄNTLIGEN!
 
Men först och främst ska jag titta på Eurovision nu. Och imorgon kommer Mamma hit, så vi ska åka och shoppa på Emporia! YEAH!

En helg senare

Publicerad 2014-05-05 17:20:33 i Allmänt,

Sylvia lämnade mig i fredags och JonteB åkte iväg på tävling hela lördag-söndag så jag fick tillbringa helgen ensam. EEEEEEEENSAM!
Så värst ensam var jag iofs inte ändå, för jag gick på bio med Abbe på lördagen (filmen Noah) och sen såg jag Schtunk (Yes, I love them!) med Sofie&Jenny på söndagen.
 
Idag är dagen då jag skulle ta tag i saker och ting. ÄNTLIGEN, inte en sekund för tidigt. Har kanske inte riiktigt tagit tag i allt ännu, men jag har åtminstone skrivit en ordentlig fördelar/nackdelar-lista. Bra jobbat!
 
Förutom det så har jag haft körlektion, jotack, det går bra nu! Jag ska bara SÄNKA FARTEN så jag hinner BESTÄMMA mig vad jag ska göra. (Enligt min körlärare. Men vad vet han? eeh..)

Har dessutom varit hos min favoritkiropraktor och knäckt ryggen lite igen. Ska dit två gånger i veckan nu. Känns bra! Jag gillar honom. Bara personer som jag gillar får knäcka min rygg!

När alla piggnat till

Publicerad 2014-05-05 11:01:44 i Allmänt,

På 1 maj efter at vi sovit halva dagen så åkte jag, Sylvia, JonteB och Abbe ut till Dalby Söderskog och stod på händer och hoppade lite. Varför inte, liksom?
 
 

Har ni hört om valborg?

Publicerad 2014-05-04 15:21:18 i Allmänt,

Har jag berättat om Valborg? Nä, det har jag inte, för jag har knappt återhämtat mig än.
Sju timmar i Stadsparken. Det är ju en ganska konstig tradition. Och sen fortsätter det ju med fest hela natten. Så länge orkade vi dock inte.
 
Vi började med ordentlig frukost hemma hos Sofie. NAMNAM vad fint det satt. Sen cyklade vi ner till Stadsparken där vi hade sällskap av ca 28 000 andra personer i solskenet. Det måste varit minst 20 grader varmt och vi satt i solen så det blev kortbyxor och linne hela dagen. Skönt? SKÖNT! Sju timmar i parken gick toookfort, och framåt kl 17 gick vi ett gäng till Viggos och åt hamburgare. GOTT efter all Åbro-cider och en och annan shot i solskenet.. En timmes återhämtning hemma och sen spelade vi Bezzerwizzer hemma hos JonteB innan vi kollade läget på en fest, men ganska snabbt gick Sylvia&Jag hem och la oss och somnade runt halv 1. AWESOME dag!
 
 

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela