Helgen i efterhand

Publicerad 2017-07-05 21:41:50 i Allmänt,

Jag berättade aldrig särskilt mycket om bröllopet och det beror mest på att jag varit SÅ trött sedan dess. Herrejissaness vilken fest. 


Jag mötte upp gänget i fredagskväll när de ankom Malmö. De lånade en lägenhet bara en gata bort från mig så det var smidigt. Vi käkade burgare på Brewdog och de andra drack öl. Jag drack läsk och gick hem och la mig tidigt. Partyfredag! 

På lördagen vaknade jag tidigt för att möta Jullan på centralen för att få låna hennes jacka. Jag hade ingen jacka som passade för ett bröllop... fancy. 

Strax innan kl 14 hade jag svirat om till partykläder och tog bussen med gänget ut till körkan. (Ca en halvtimme från centralen, så precis utanför Malmö). Vigseln var väldigt vacker och Brånis (och Martini) var så vackra! Jag tyckte väldigt mycket om prästens tal om att "våga ropa från taket". Det var fint.

Det slutade regna precis lagom till vi skulle ut från kyrkan. Hejja! 

Efter en massa fotografering så kom en buss som körde hela sällskapet till festlokalen. Det var en gård mitt ute på en åker. Riktigt drömläge. Jag vill gifta mig där ute när rapsen blommar nästa år. Någon frivillig?


Vi minglade, hade tipsrunda och drack bubbel innan vi satte oss till bords. Då kom talen (ett underbart telegram från kollegorna till Brånis; "kör, bara kör". Så internt att jag dör.) och vin och god mat. Jag hade fått bordsplacering bredvid JonteB och två av Martinis vänner och vi hade väldigt roligt ihop. 

Sedan plockades borden undan, baren öppnade och det var fri lek. Jag köpte en extremt rolig t-shirt som en av gästerna låtit trycka upp och jag fick den signerad av brudparet. Fatta vad den tröjan kommer vara värd sen. Det kan också ha hänt att jag drack många mojitos (behövde göra slut på myntan sa Brånis) och att jag dansade på bardisken.. Jag säger inte att det var så, bara menar att det är möjligt.. 

Jag hade väldigt roligt. Lärde ju känna några av tjejerna på möhippan och det var roligt att träffa dem igen. Himlen sprack upp så vädret var fantastisk sen hela kvällen.
Gänget var sist kvar, vi ringde efter en taxi nångång efter 3 och jag var hemma och slocknade direkt i sängen nån gång runt halv 4. Fantastiskt dag!! Jag tror och hoppas att brudparet var nöjda. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela