Why did you

Publicerad 2017-07-20 22:19:13 i Allmänt,

En utav de värsta sakerna jag vet är att bli dömd utav folk som inte känner mig. Allra värst när jag blir dömd utan att personen i fråga ens har träffat mig. Fy fan. 


I natt sov jag för en gång skull. Jag har haft problem att somna senaste nätterna. Men igårkväll somnade jag direkt. Jag slappnade av, uppenbarligen. 

Och även om jag vaknade med huvudvärk så var jag på gott humör imorse. Men det gick över...  det gick över när jag fick sms av en kille jag skulle träffa idag, som ställde in träffen för han tror inte det "kommer funka i långa loppet".

Va? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta (jag gjorde båda idag). Vem säger så innan man ens träffats en enda gång? VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG? och det som gnager allra värst - vad är det för fel på mig?

Nu är detta inte bara en random snubbe som jag inte bryr mig ett skvatt om. Njae, detta var ändå en person jag pratat med väldigt mycket och väldigt länge. Men nu plötsligt dög jag inte längre. 

Jag duger visst. Du suger. 

Kommentarer

Postat av: Siri

Publicerad 2017-07-22 11:50:57

Du duger inte, du är bäst!! ❤❤❤

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela