December är här!

Publicerad 2018-12-02 23:00:48 i Allmänt,

Vilken trevlig helg jag har haft. 
I fredagskväll kom Johnnyboy över och åt pizza, drack vin och såg På Spåret. Han ville att vi skulle tävla mot varann, men jag ville tävla tillsammans för då vinner båda. YEEY. 

Igår fick jag låna Lillebrors tågkort (i Skånetrafikens app kan man skicka det digitala kortet till varann. Supersmart.) så jag åkte till Helsingborg och hälsade på honom. Vi åt lunch och shoppade lite. Lillebror köpte nya skor och jag köpte en julgran. Lillebror är riktigt generös med sina komplimanger också. Han sa att jag såg ut som Harry Potter i min nya korta frisyr och mina nya glasögon. Vad snällt tyckte jag varpå han svarade att "Ja, om du ville se ut som en 15årig pojke..". En stund senare var det en man som stirrade väldigt på oss påpekade jag. Lillebror sa "han tänkte säkert WOW, de där två måste vara bröder". HAHA, vad snäll han är min Lillebror.. 

Idag tog jag en halvdag i sängen. För att jag kan. 
Sedan klädde jag på mig och gick ut i regnet för att möta upp Pettersson-Johnsen och Luddisen. Vi gick på en riktigt dålig julmarknad och sen firade vi första advent med att äta prinsesstårta. Traditionellt vet ni.

Här hemma är det julstämning med julgran och adventsljusstake. Mycket mer än så blir det nog inte. Men helt okej mysigt ändå. I morgon är det julbord med jobbet! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela