Det lackar mot jul

Publicerad 2018-12-16 22:35:27 i Allmänt,

I fredagskväll var jag och såg Schtunk! Världens roligaste teatergrupp om någon råkar missa det. Jag fick med mig exalterade Bugge och Aron och något mer tveksamma Mange (Men han var bara tveksam innan, inte efter)(Bugge och Aron har varit med tidigare). Innan föreställningen käkade vi burgare på TUGG. 
Efter föreställningen gick jag hem och somnade medans jag såg På Spåret på svtplay. Fick se om det igen på morgonen eftersom jag tydligen sovit igenom halva programmet. 

Lördagen var jag och handlade på Hemköp i en timme med Pettersson. Efter att vi burit hem all mat gick jag och köpte en luftfuktare. Det var bara en fix idé jag fick, att en luftfuktare kommer förändra mitt liv. Om den inte förändrar mitt liv så kanske den åtminstone förbättrar livet för några av mina växter. Vi får se helt enkelt. Det var halva priset hos Clas Ohlson. Jag återkommer med en recension. Om jag pallar. 

Idag var det dags att käka all mat som jag och Pettersson bar hem från Hemköp. Familjen Packowski åkte ner från Halmstad för att hälsa på. Och även Jenny kom, även om hon inte åkte lika långt. Och så jag, Ducky och familjen Pettersson-Johnsen. Vi åt en jäkla massa mat och pepparkakor och byggde pepparkakshus. Det var fantastiskt roligt! En väldigt mysig tradition vi skapat - pepparkaksträff varje december (det varierar om vi bakar eller bara dekorerar. Pepparkakor är bara en ursäkt). 

Nu är jag trött trött trött. Jag fick en matkasse levererad (som jag egentligen tänkt avboka men glömt..) och fick en påse med ingredienser till adventsgodis på köpet. Så i veckan måste jag baka massa kakor och laga massa mat..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela