Förkyld

Publicerad 2018-12-18 23:06:58 i Allmänt,

Gissa vem som gått och blivit förkyld? JAG! Jag vaknade med riktigt ont i halsen igår och tänkte att "ont ska ont ha" och gick därför till gymmet igårkväll efter jobbet. Det resulterade i att jag idag vaknade med ännu mer ont i halsen... och träningsvärk. 

Annars sniglar sig denna vecka fram. Kan inte fatta att det bara är tisdag än så länge.. Ikväll hade jag tänkt mig att städa och kanske packa väskan inför julhelgen men istället satt jag i soffan och pratade i telefon halva kvällen. Andra halvan av kvällen ägnade jag åt Viaplay. Jag har matkasse denna vecka och i julklapp av Linas Matkasse fick jag 2 månaders gratis konto hos Viaplay. Så nu har jag alltså ångest över om jag ska se på serier på Netflix eller Viaplay.. Det är verkligen riktiga problem jag brottas med. 

Jag har fått min ena orkidé att blomma på nytt. Fast egentligen oklart om det verkligen är någonting som jag aktivt gjort eller om den blommar frivilligt. Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela