Hejdå 2018

Publicerad 2018-12-31 15:14:25 i Allmänt,

Hej världen! 
Jag har checkat ut. 

Jag var hemma i Vimmerby över jul. Jag kramade familjen och åt mängder av godis och julmat. Lillebrorsan och jag klädde granen och lade pussel. På julafton testade vi något nytt genom att bada i simhallen i Ljungsbro. På JULAFTON? Det är tydligen tradition. Grodan och jag badade och lekte massor. Grodan gav mig fin komplimang: "Linda! Du har glasögon! Du är fin i dom.". Om en treåring säger det så är det sant. Jag har burit på snedstreck (nya smeknamnet på minsta systersonen) och sovit på en hård madrass. Något av det eller båda två tillsammans har gjort illa min rygg. Jag har haft ont i nästan en vecka nu. Det var en vit jul i Småland! Snö, snö, snö överallt! 

På eftermiddagen på annandagen åkte jag tillbaka till Malmö och möttes av regn. Det går rykten att de hade en vit jul också, men det syns absolut inte en enda liten snöflinga någonstans. 

Jag jobbade mellandagarna; vi var 5 personer på kontoret och 1 person som tvättade mattorna (med en högljudd maskin). Helgen ägnade jag åt shopping. Nästa vecka ska jag ägna åt att lämna tillbaka lite grejer eftersom de inte passade (provade inte innan jag köpte pga milslång kö till provrummen). Ska dock inte lämna tillbaka skorna.. för skor passar alltid. Skor är najs. 

Så jag har med andra ord haft det väldigt bra sen jag skrev här sist. Myst och chillat. Det har inte hänt så mycket mer spännande än så. Idag är sista dagen på 2018 och jag ska hem till Ducky och äta tacos. Klassisk nyår. Från och med nu! Ny tradition. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela