I found a reason to get out of bed

Publicerad 2018-12-08 18:43:55 i Allmänt,

Godkväll godkväll! 
Det är lördagkväll och jag har ännu inte klätt på mig. Jag hade planerat att gå ut idag och promenera på stan men det regnade och min säng var så skön. Och när jag väl klivit ur sängen så märkte jag istället hur skön min soffa är. 

Jag har tvättat lite och dammsugit lite. Med betoning på lite. Jag ringde även och gratulerade Fredrik på födelsedagen. Han fyller 35 år idag om man ska gå efter åldern han ljög om när vi träffades förra året eller 41 år om man ska gå på hans verkliga ålder. Eftersom jag inte är ett dugg långsint och inte alls ältar saker så ringde jag och grattade på 35årsdagen. Han skrattade bara. 

Igår efter jobbet hade vi en spontan AW (som vi bestämde redan i torsdags, #spontant). Vi var några stycken som gick till Taproom och mötte upp Brånis kille och hans två kollegor. Taproom är, som man kanske kan misstänka, ett öl-hak. Jag dricker inte öl. Alla andra drack öl och öl och öl men jag beställde prosecco. "Prosecco??" frågade killen i baren. "Ja. Prosecco" sa jag och fick en alldeles egen liten miniflaska prosecco för 99 kr. Klart värt det. 

Nu är tvätten klar och jag ska bädda rent i sängen och sen ska jag ut. Inte ut ut, bara utomhus. Jag ska gå och möta upp Johnnyboy och gå på bio. Han har tjatat om att se Bohemian Rhapsody och även om jag inte är så sugen på den filmen så är det ju inte som att jag har något bättre för mig idag.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela