I seek a stronger word

Publicerad 2018-12-04 22:42:59 i Allmänt,

Jag hade en mycket trevlig dag idag. Den började lite uselt med att jag helt enkelt inte pallade gå ur sängen imorse. I 1,5 h låg jag och halvslumrade/kollade mobilen/stirrade i taket innan jag slutligen klev upp. Jag befann mig på jobbet kl 9, så det är ju fortfarande rimlig tid. Beroende på hur man ser det..

Sedan blev ändå dagen bra. Det beror mest på att jag hade saker att göra och jag blir så himla mycket mer produktiv och känner mig gladare om jag har mycket att göra. På en lagom nivå förstås, som alltid är svår att stanna på. Men idag lyckades jag!

Jag flexade ut mitt på dagen för att åka till tandläkaren. Jag blir så glad av min tandläkare. Både hon och tandsköterskan är så himla sköna människor. Jag har varit där väldigt många gånger senaste halvåret och det beror på den där tandköttsoperationen i våras om ni minns den?! Den var mys. Idag skar vi upp tandköttet (pyyyyyyttelitet hål) för att få ut ett stygn som tydligen lossnat för ett halvår sen och sedan vuxit fast under tandköttet. Visst låter det mys?? Varsågoda. Tandläkaren bara "äsch, behöver vi bedövning?" och jag bara "äsch. Nä.". Men sen enades vi ändå om bedövningssalva åtminstone. Halva tungan och underläppen domnade bort. Kul! Jag kände ingenting. 

Efter jobbet åkte jag direkt till Lund och åt kvällsfika med Tove. Vi har alltid väldigt roliga samtalsämnen. Idag, typ ett år efter att vi träffats första gången, försökte hon förklara vad hon jobbar med. Jag vet fortfarande inte.

I övrigt då? Jag har bokat in två dejter. På torsdag båda två. Sedan avbokade jag dom båda två. Jag är uppenbarligen inte tillräckligt desperat... Bra insikt om sig själv. 
Julgranen har slocknat nu så det betyder sovdags.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela