Sista hälsningen från Hässleholm

Publicerad 2018-12-19 22:49:11 i Allmänt,

Jag sov så dåligt i natt. Jag minns att jag vände och vred mig hur mycket som helst... och så drömde jag att jag var magsjuk. Spydde massa i en dröm. Det var inte särskilt trevligt, men sålänge det bara var en dröm så är det okej. Jag kämpar på med min förkylning bara.

 Idag var jag i Hässleholm! Det var sista gången jag jobbade där. Projektet (med "linjer") har hållit på i nästan 1,5 år och det har varit väldigt roligt. Mindre roligt har tågpendlandet varit. Det tar ungefär 1 timme med tåget och det är väl okej när det bara är en dag i veckan.. men idag hade vi "signalfel" så blev ståendes utanför Eslöv en halvtimme. KUL. 

Jag har lärt känna en massa nya kollegor i Hässleholm, inte bara de två i projektet utan även alla andra som sitter där. Kändes lite trist att lämna, men nu ska jag vara med i ett annat team istället. Det nya teamet är malmöbaserat så ska inte åka någonstans någon mer gång. 

I Hässleholm avslutade vi med fika. Vi fick en chokladmoussetårta och hade fika via video med våra teamkamrater i Härnösand.. teknik vet ni. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela