Won't you stay with me

Publicerad 2018-06-06 21:32:18 i Allmänt,

Idag flyttade Fredrik. (Till Holland)
Den här flytten har varit planerad sedan väldigt lång tid tillbaka. Jag är ändå helt förkrossad och började gråta i provrummet inne på HM när jag tröstshoppade efter att han åkt. 

F har bott hos mig sen valborg, efter lite oplanerade incidenter och att flytten blev försenad. Det har varit så roligt att ha honom här, men följden blev att det nu blev hundra gånger värre när han åkte eftersom jag fick gå hem till en tom lägenhet. 

Jag lärde känna F tidigt i höstas, redan i september tror jag. Vi möttes på Tinder och dejtade intensivt i början. Jag tyckte om honom direkt. Efter några träffar blev vi - mest jag enligt F - osams efter att det framkom att hans angivna ålder på Tinder inte stämde. Jag kände mig vilseledd och valde att inte höra av mig mer. Efter mer än en månad, nån gång i november, började vi träffas igen. Jag vet inte varför, jag tror att vi skulle ses för att prata om varför det blev som det blev men istället pratade vi om precis allting förutom det. Vi fortsatte träffas ofta och bara umgicks men så småningom bara forsatte vi där vi hade slutat. Det var bara så det blev. Ganska direkt när vi började träffas igen så sa han att han bestämt sig för att flytta. Något som han önskat och jobbat mot i flera år. Jag valde att ändå fortsätta träffa honom. 

Vintern gick och våren kom och blev till sommar. Det låter så extremt klyschigt men jag kan ärligt säga att F lärt mig så otroligt mycket. Han är en fantastisk människa och jag har aldrig tidigare haft så givande diskussioner och samtal som jag haft med honom. 

Idag flyttade han. Vi satt uppe halva natten och pratade om hur vi skulle göra. Vi har hela tiden haft det här bäst före-datumet på vår odefinierade relation och sa egentligen redan i vintras att när han flyttar så är det hejdå. Men nu kändes det så jävla fel ändå. Vi pratade om det hela natten.

Mitt liv är här men det är inte hans. Det känns otroligt jävla fel och jag gråter hysteriskt bara av att skriva det. Jag vill inte stå i vägen för hans drömmar. Men samtidigt önskar jag att jag slapp sitta helt ensam här i min lägenhet nu och veta att han inte kommer tillbaka. Jag visste ju det här hela tiden, ända sen december. Men ändå.. skjut mig. 


Kommentarer

Postat av: Siri

Publicerad 2018-06-07 17:24:49

Stora kramar! ❤❤

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela