Bakis

Publicerad 2018-05-26 14:37:30 i Allmänt,

Tandläkaren bokade om min tid utan anledning. Måste ha kvar stygnen 6 dagar extra... JOBBIGT! Jag har inte ont (lite, ibland) utan mest är det obehagligt och jobbigt. Jag kan äta hyfsat normalt nu åtminstone. 

Min mobil har gått sönder. Jag har tappat den en gång för mycket i marken så skärmen är trasig. Nu går det lite i vågor, ibland kan jag inte skriva överhuvudtaget och ibland (som nu) funkar den helt normalt. Jag åkte till slutet av Malmö för att prata med Samsungs märkesverkstad i torsdags. Det kostar 2800kr att byta skärmen men då ingick också helt nytt batteri! FANTASTISKT! Jag väntar svar från mitt försäkringsbolag om de tar det, så att jag bara behöver betala självrisken på 1500 kr istället. Jag har en drulleförsäkring, kan vara mitt smartaste drag någonsin! 

Igår hade vi ombyggnadsfest på kontoret. Alla renoveringar av kontoret är färdigt så vi firade med tävlingar och såklart flyttpizza! Väldigt roligt faktiskt. Efteråt var vi ett gäng som gick vidare till en bar (Fagans) och drack öl och sen fortsatte vi till Paddys och shottade tequila och dansade. Jag, Ducky och Manchos höll ut till stängning (kl 2) men det blev inget vidare till Etage denna gång. Det var nog tur för helvete vad bakfull jag var när jag vaknade!! 
Fredrik är här igen (efter att ha varit iväg 5 dagar) och satan vad han bara skrattade åt mig och mitt elände morse.. inte mycket sympati därifrån. Han hjälpte mig bära upp lite grejer på vinden och nu ska jag försöka städa lite här hemma.. Om jag orkar resa på mig. Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela