Håhåjaja

Publicerad 2018-05-22 22:40:45 i Allmänt,

Idag mår jag mycket bättre. Igår kände jag mig överkörd. Idag har jag känt mig lite halvdan men det är ändå mycket bättre jämfört med igår. Jag drack naturdiet måltidsersättning till lunch idag eftersom stygnen ömmade en del. Sedan lyckades jag trycka i mig en muffins efter jobbet så dessvärre resulterar min snabb-diet nog inte i några tappade kilon.. Det som är bra med stygnen i munnen är att det tagit bort fokus från min skadade arm helt och hållet. Har inte känt av den alls. 
Men nu inser jag att det kanske kan bero på på allt smärtstillande jag tryckt i mig.. 
(Men inget sedan i eftermiddags!) 

Jag hade tänkt berätta om helgen egentligen.. Det var Lundakarneval, kan ni tänka er att det gått 4 år sen sist? Jag hade otroligt roligt hela helgen. Jag var där fredag, lördag, söndag. 

Idag kom mina fotbollsVM-biljetter. Sjukt. Snart dags att åka till Ryssland! 

Imorgon ska jag försöka få i mig riktig mat. De där måltidsersättningarna mättade inte riktigt.. Tandläkaren sa att det går bra att äta som vanligt, men hur sugen är man när hela munnen ömmar? Jag provade med godis ikväll. Det gick bra, kändes amazing. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela