Hey you

Publicerad 2018-05-06 18:28:24 i Allmänt,

Solen skiner! Armen gör ont, huvudet gör ont. Allt gör ont! Igår kväll var jag ute och drack vin med Ducky. Jag läste att man inte bör blanda de smärtstillande med alkohol så jag har inte tagit någon sen igår morse. Fick ta en Ipren mot min massiva huvudvärk.. som är självförvållad. Vi drack vin och tequila och var inte hemma förrän kl 4. 

Dagen igår tillbringade jag i Simrishamn med mormor, morfar och mamma. Vi åt lunch på stan och åt tårta eftersom Mormor fyllt 85 år i veckan! 

Det var väldigt mysig dag. Men pågatågen är inte sköna att sitta på i 1,5 timme.. 

Jag var hemma typ vid 19 och låg en stund i sängen. Sedan var jag som sagt ute med Ducky och drack vin och dansade. Vi hade väldigt roligt. Träffade många roliga människor! 

Idag orkade jag inte ta mig ur sängen. Hungern slog till framåt kl 16 så då klädde jag på mig och gick och åt gyros med Ducky. Det är stans bästa gyros, det står nämligen på deras skylt. Man osar vitlök i flera dagar efteråt men det är det värt. 

Nu ska jag sova någon timme innan Fredrik kommer hit. Han har inte åkt till Holland än. Jag vet inte när han ska åka.. när som helst. Eller senare.. Han har varit i Kalmar över helgen och fixat massa saker. Hans planer blev inte som han tänkt det och efter valborg har han inte kvar sin bostad. Så han sover hos mig nu tills han åker. Betyder det att vi är sambos? 
Awkward.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela