Unicorns

Publicerad 2018-11-29 23:13:03 i Allmänt,

Sammanträde i Lomma igår. Jobba i Hässleholm idag. 

Efter jobbet i Hässlehåla åkte jag tillbaka till kontoret för att vara med på spelkväll. Mycket trevligt!

På Spåret har premiär imorgon. 

Någonstans mitt i

Publicerad 2018-11-27 23:15:14 i Allmänt,

Jag, Ducky och Jullan var ute i lördags. Egentligen skulle Tove vara med och egentligen skulle vi åka till Köpenhamn. Men Tove var sjuk och tågen var inställda. Så istället tappade jag mobilen i marken så skärmen sprack (hade egentligen inget samband med resten) och Paddys var fullt så det fick bli HIPP. Inte mig emot. HIPP är ett ställe känt för att de bara spelar schlagermusik på dansgolvet. Ni hör ju själva, det är rena drömmen. 

I söndags hade jag en tid bokad kl 10:30 hos optikern. Jag skulle hämta mina nya glasögon som var klara. Jag är vrålsnygg i mina nya glajjor. Alla säger det (i mitt huvud åtminstone). Men herregud vad jag blev yr. Jag har inte använt glasögon på många år och det hjälpte ju säkert inte att jag bara hade sovit 5 timmar så hela världen snurrade. Jorden snurrar ju normalt sett, men normalt så brukar man inte märka av det. Jag märker det fortfarande. Men börjar bli bättre, tror jag börjar vänja mig vid glasögonen... 

Andra roliga historier som jag nu inte hinner skriva ner för att jag ska sova och för att de antagligen inte är så roliga som jag tror ändå: min julgransjakt och Hur jag fick halva kontoret att engagera sig i en diskussion om Marabou Polka en fikarast. 

what doesn't kill you make you stronger

Publicerad 2018-11-22 23:43:50 i Allmänt,

Efter jobbet igår gick jag och Ducky till gymmet för ett pass 45 min HIIT. 
HögIntensiv Intervall Träning. Jag avled på fläcken. Det svartnade för mina ögon, I kid you not. En rejäl genomkörare med andra ord. Det var uppfriskande i brist på bättre ord. 

I natt vaknade jag kl 3 med fruktansvärd migrän. Fick kroppen en chock av det brutala träningspasset? Vätskebrist? Inget samband alls? Jag vet inte, men ont som fan hade jag. Jag gick upp och tog ett glas Treo och försökte sen somna om. Men det gjorde så ont i huvudet av att ligga ner så jag fick sätta mig upp en halvtimme och stirra ut i mörkret tills treon började verka tillräckligt mycket så att jag kunde somna. Sedan vaknade jag igen när larmet ringde kl 6:45, återigen med fruktansvärd huvudvärk. Då gick jag upp och tog TVÅ glas Treo och flyttade fram larmet 1,5 h och la mig igen. 

Kl 9 befann jag mig på jobbet trots allt. Det mesta av huvudvärken hade släppt men jag kände mig typ bakfull som fasen eller som om jag fått ett piano i skallen. Ungefär så såg jag ut också antagligen eftersom 4 olika kollegor under dagen utbrast "men Linda, hur mår du? Är du okej? Du ser.. hmm.. trött.. ut.." 

Framåt eftermiddagen började jag känna mig pigg igen (två energidrycker hjälpte till) men då började istället träningsvärken kicka in. 

Just nu har en helt otrolig träningsvärk i låren och ryggen. 

Det är fint att leva. 

Jag har varit på Hemköp och letat efter Marabou Polka tre dagar i rad. Inget där än.. Giv mig styrka. Eller ännu bättre - giv mig choklad. 

Eftersom Marabou Polka inte fanns på Hemköp så köpte jag getost istället. Det är kanske inte logiskt men det var vad jag kände mig sugen på. Jag vill ha det jag vill ha.

PMS?

Publicerad 2018-11-19 18:06:46 i Allmänt,

Saker som är lite irriterande idag:
1. När man pratat om munsår och så ett par dagar senare får man inte bara ett utan två feta munsår. Ett i varje mungipa.
2. När folk säger att de är överens men så överklagar de ändå. 
3. När man bor på sjunde våningen och så är det något fel på dörren in till hisshallen så man måste ta trapporna.
4. När man inte förrän efteråt inser att det hade räckt att ta trapporna till första våningen och ta hissen därifrån. 
5. När man köpt nya örhängen men redan första dagen tappar det ena. 

Nu tänker jag gå och köpa godis. Fattas bara att det blir nr 6. Hemköp säljer inte Marabou Polka. Men håll tummarna!
Förresten så hittade jag mitt örhänge sen. Det hade fastnat i min halsduk och ramlade ner på golvet när jag kom hem. Tur! Kanske kan bli något bra av det här ändå. 

Konferens och helg

Publicerad 2018-11-17 16:09:59 i Allmänt,

Torsdag-fredag var jag på konferens i Barsebäck och fick träffa alla kollegor från Skåne-Blekinge. 
Det var mucho trevligt med bra föredrag på dagen, god middag på kvällen och roligt dansgolv på natten (till halv 1, uuuj så sent!). 
Innan middagen hade vi "gemensam aktivitet" på schemat. Det var en hemlig aktivitet in i det sista. Det visade sig vara en instruktör som kom och lärde oss dansa linedance i en timme. Hahaha, det var galet roligt. Halva nöjet var att få ha cowboyhatt på sig samtidigt. Vi lärde oss "electric slide". Var vänlig var imponerad över att jag kom ihåg vad dansen hette till och med. Jag var hemma igen kl 16 igår. Spenderade hela eftermiddag och kväll i soffan. Jag somnade i soffsn redan kl 19 men sen började en bra film så jag vaknade till och gick inte och la mig förrän kl 1 istället. Smart. 

Idag tvättar jag. Det tar ju egentligen bara 1 minut att ladda och sätta igång maskinen, sen kan jag ju göra annat i några timmar men Nej. Jag tvättar. Legitim anledning att inte göra ett skvatt på hela dagen.

Ängelholm

Publicerad 2018-11-13 21:51:13 i Allmänt,

Idag var jag, Jonathan och praktikanten ute på tur. Jag skulle ha sammanträde i Ängelholm, J var med som protokollförare (och chaufför) och praktikanten var med för att fördriva tid på sin praktik (och kanske lära sig något under tiden). Sammanträdet tog bara en halvtimme. Bilturen tog lite längre än så men det var ju även kul att hälsa på kollegorna i Ängelholm. 

Vi hann tillbaka till exakt kl 1, då vi hade möte hela kontoret. Bra jobbat av oss. 

Jag har faktiskt redan gått och lagt mig. Klockan är inte ens tio än. Jag hade tråkigt och orkade inte börja kolla på nån serie.. så jag ska sova istället. Rimligt. 


God helg

Publicerad 2018-11-11 22:43:44 i Allmänt,

God kväll och hoppas helgen varit bra. 
Min har varit tipptopp. Trots noll inplanerade events så blev det en ändå rätt go helg. Fredagsmiddag med skitsnack på Vappan efter jobbet. Och sen acaibowl (supertrendig superfood. Jag är så trendig ni vet) med Ducky, Jullan och Selda på lördagen. På kvällen kom sen Ducky och Tove hem till mig och drack viiiin och pratade om livet. Tove lovade att följa med och guida oss i Köpenhamn någon helg. Alla intressanta män finns tydligen i Danmark lärde jag mig. Tove åkte hem medans jag och Ducky svängde våra lurviga på Paddys ett par timmar. Idag åt jag lunch med Johnnyboy (på Emporia, av alla ställen..) och ikväll bakade jag saffranskladdkaka (med vit choklad) och serverade mig själv det med hallon till. 

Sådärja. Bra helg! 


Torsdag

Publicerad 2018-11-08 23:30:04 i Allmänt,

Igår och dagen innan dess var jag på så gott humör! Allt kändes riktigt gött.  Men idag när jag vaknade så var det som att någonting verkligen tog emot. Ja, helvete. Allting var bara fel och jag tyckte alla människor var dumma i huvudet. får ni också den känslan ibland eller är jag helt galen? På väg till jobbet blev jag förbannad för att folk går för snabbt, folk går för långsamt, folk är i vägen, folk står på fel sida i rulltrappan, folk tränger sig på tåget osv osv. Jag blir alltså verkligen aaaaaaarg (bara på insidan). Det är svårt att förklara. Det känns liksom bara AAAAAAAAARGGHHH. Det låter ju verkligen inte som att jag har alla hästar hemma.

Ilskan gick över precis innan lunch. Resten av dagen var jag normal. Men jag förstår om det finns anledning att ifrågasätta huruvida jag är normal eller inte efter den här texten. Kanske vaknade jag bara på fel sida.. 

Hela veckan har jag varit väldigt omotiverad. Hela november känns omotiverande. Nåväl, jag säger det väl - hela vintern känns omotiverande! 
Sökes: ny hobby/tidsfördriv

Måndag

Publicerad 2018-11-05 22:21:46 i Allmänt,

Ska vi försöka få någon ordning på det här bloggandet eller ska vi bara skita i det? Jag blir ju så himla oinspirerad när vintern närmar sig. Det är mörkt och kallt och allt jag gör är att vakna, gå till jobbet och gå hem igen. Fika lite däremellan. Det är ju inte så att jag vantrivs (tvärtom gillar jag ju mitt jobb och fika gillar väl alla) men det är som sagt inte så inspirerande. Hela vintern hade kunnat sammanfattas med bara ett enda inlägg här i så fall. Tack och hej, vi ses till våren!

Måndag idag. Efter jobbet var jag en sväng på Emporia med Ducky och Selda och vi avslutade med en fika på Espresso House.....

Jag upptäckte att glasögon är väldigt mycket billigare än vad jag har trott. Varför har jag inte köpt nya glasögon på 10 år?! Ett par nya glasögon kostar lika mycket som ett halvår med linser. Linser är uppenbarligen svindyrt. Jag är otroligt snygg med glasögon. Jag ska gå och göra en synundersökning någon dag tror jag. 

Sen sist

Publicerad 2018-11-04 22:26:36 i Allmänt,

Hej! Vad har hänt sen sist? 
Inte så jättemycket. Jag har jobbat upp en del flextimmar och haft helg. Det är väl ungefär allt. 
I fredags hade vi AW i saluhallen. Igår tog jag en fika på stan med Selda och idag var jag på bio med Brånis och Joel. Vi såg "A star is born". Mycket musik, mycket gråtandes! Se den. 

Hela helgen har jag tänkt att jag borde städa här hemma. Men nu är det söndagskväll och jag har inte städat än.. Det enda jag faktiskt har städat är städskåpet. Rensade lite där inne och om man har ett städat städskåp, då är det väl städat här?

Åh, jag har bokat en semesterresa! Det blir Dubai en vecka i januari tillsammans med mammsen och pappsen! Ska bli SÅ skönt. 

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela