Någonstans mitt i

Publicerad 2018-11-27 23:15:14 i Allmänt,

Jag, Ducky och Jullan var ute i lördags. Egentligen skulle Tove vara med och egentligen skulle vi åka till Köpenhamn. Men Tove var sjuk och tågen var inställda. Så istället tappade jag mobilen i marken så skärmen sprack (hade egentligen inget samband med resten) och Paddys var fullt så det fick bli HIPP. Inte mig emot. HIPP är ett ställe känt för att de bara spelar schlagermusik på dansgolvet. Ni hör ju själva, det är rena drömmen. 

I söndags hade jag en tid bokad kl 10:30 hos optikern. Jag skulle hämta mina nya glasögon som var klara. Jag är vrålsnygg i mina nya glajjor. Alla säger det (i mitt huvud åtminstone). Men herregud vad jag blev yr. Jag har inte använt glasögon på många år och det hjälpte ju säkert inte att jag bara hade sovit 5 timmar så hela världen snurrade. Jorden snurrar ju normalt sett, men normalt så brukar man inte märka av det. Jag märker det fortfarande. Men börjar bli bättre, tror jag börjar vänja mig vid glasögonen... 

Andra roliga historier som jag nu inte hinner skriva ner för att jag ska sova och för att de antagligen inte är så roliga som jag tror ändå: min julgransjakt och Hur jag fick halva kontoret att engagera sig i en diskussion om Marabou Polka en fikarast. 

Kommentarer

Postat av: Siri

Publicerad 2018-11-28 23:09:12

Snygga brillor! 👍👍👍

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela