what doesn't kill you make you stronger

Publicerad 2018-11-22 23:43:50 i Allmänt,

Efter jobbet igår gick jag och Ducky till gymmet för ett pass 45 min HIIT. 
HögIntensiv Intervall Träning. Jag avled på fläcken. Det svartnade för mina ögon, I kid you not. En rejäl genomkörare med andra ord. Det var uppfriskande i brist på bättre ord. 

I natt vaknade jag kl 3 med fruktansvärd migrän. Fick kroppen en chock av det brutala träningspasset? Vätskebrist? Inget samband alls? Jag vet inte, men ont som fan hade jag. Jag gick upp och tog ett glas Treo och försökte sen somna om. Men det gjorde så ont i huvudet av att ligga ner så jag fick sätta mig upp en halvtimme och stirra ut i mörkret tills treon började verka tillräckligt mycket så att jag kunde somna. Sedan vaknade jag igen när larmet ringde kl 6:45, återigen med fruktansvärd huvudvärk. Då gick jag upp och tog TVÅ glas Treo och flyttade fram larmet 1,5 h och la mig igen. 

Kl 9 befann jag mig på jobbet trots allt. Det mesta av huvudvärken hade släppt men jag kände mig typ bakfull som fasen eller som om jag fått ett piano i skallen. Ungefär så såg jag ut också antagligen eftersom 4 olika kollegor under dagen utbrast "men Linda, hur mår du? Är du okej? Du ser.. hmm.. trött.. ut.." 

Framåt eftermiddagen började jag känna mig pigg igen (två energidrycker hjälpte till) men då började istället träningsvärken kicka in. 

Just nu har en helt otrolig träningsvärk i låren och ryggen. 

Det är fint att leva. 

Jag har varit på Hemköp och letat efter Marabou Polka tre dagar i rad. Inget där än.. Giv mig styrka. Eller ännu bättre - giv mig choklad. 

Eftersom Marabou Polka inte fanns på Hemköp så köpte jag getost istället. Det är kanske inte logiskt men det var vad jag kände mig sugen på. Jag vill ha det jag vill ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela