Gör mindre, stressa mindre

Publicerad 2019-01-09 22:52:20 i Allmänt,

Idag gick jag hem lite tidigare från jobbet för på så vis kunde jag tillåta mig själv att slöa i soffan när jag kom hem men sen ändå hinna med och göra saker som behövdes göra. Det var en win-win så att säga. Förutom för jobbet och mitt flexsaldo då förstås som gick minus.. 

Mitt minne har varit lite udda idag. Jag kunde t.ex. inte minnas om jag tog en D-vitamin eller inte så finns risk att jag åt tre stycken istället. Sedan kunde jag minnas en hel gata, (hur den svängde och vilka butiker som låg längs den) men jag kunde inte minnas om jag promenerat på den gatan i Ryssland eller i Thailand. 

Men men.. Jag sov bättre i natt. Så humöret är bättre och idag känns allt bättre. Bra. Bra bra. Har idag bokat in en helg i Ullared i februari, så det känns ju KUL också. Kul och bra. Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2019-01-11 14:54:28

Åh, vilken helg i februari? Vi ska också dit en helg då :) /Cim

Svar: 23 februari!! Är det samma? :D
Linda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela