Gott nytt år!

Publicerad 2019-01-02 22:59:25 i Allmänt,

Hej och välkommen 2019! 
Om man börjar året med att göra något korkat så kanske resten av året präglas av bara bra beslut? Så himla korkat var det inte, men att festa till kl 5:30 låter bättre just där och då än vad det egentligen är. 

Jag hade en rolig nyår med andra ord. Jag, Ducky och Andreas åt tacos och drack margaritas. Typisk svensk nyår? Vi åt även massa ost och sedan ginos till efterrätt. Vi var utanför operan vid tolvslaget och såg fyrverkerier. Sedan gick vi till Etage (för er icke-skåningar: en nattklubb) och dansade till stängning (kl 5). Det var ganska låg medelålder inne på Etage men det gör inget för en kille trodde jag var 22 år, så jag passade in bra. Många roliga personer där. Jag hade väldigt roligt! 

Jag somnade nog inte förrän typ halv 7 på morgonen.. Vaknade kl 11. Stirrade i väggen till kl 16 då jag gick hem till Ducky och åt tacos-rester. Gick och la mig tidigt (tidigt på kvällen. Hähä, behövde det förtydligas?) men hade svårt att somna, somnade inte förrän halv 1. Det är ju väldigt fascinerande. 

Aningens svårt att kliva ur sängen imorse och gå till jobbet. Jag somnade faktiskt om efter att ha stängt av 3 larm. Men vaknade av mig själv 8:20 och var ändå på jobbet kl 9. Imponerande. Inte så många som återvänt till jobbet... idag var vi typ 8 personer i fikarummet. Visserligen dubbelt så många som förra veckan.. Men fortfarande väldigt tomt.

Sådärja. Det var allt det nya året gett mig hittills. Inte så illa ändå? Det känns bra det här.
Förutom ryggont. Det känns inte bra. Men allt kan ju inte vara perfekt!
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela