Linköping-Stockholm-Köpenhamn

Publicerad 2019-01-13 13:42:45 i Allmänt,

Jag har haft fullt upp. I fredags direkt efter jobbet tog jag tåget till Linköping. Storasyster kom och hämtade mig på stationen och Grodan hade fått lov att va vaken så länge för att få följa med och hämta mig också. Superroligt! 
Sedan klev jag och syster upp kl 5 på lördagsmorgonen för att åka med Amanda upp till Stockholm och överraska Lillassyster med möhippa. Tror inte hon blev så värst överraskad men vi hade väldigt kul under dagen. Lärde känna lite nytt, härligt folk. Kl 18 tog jag och Storasyster tåget hem. Hon hoppade av i Linköping och jag fortsatte ner till Malmö. Jag somnade på tåget och blev väckt av konduktören när tåget stod stilla på perrongen och alla hade klivit av.. "öhm. Vi är framme. I malmö. Skulle du till Malmö?". 
Jag var hemma halv 12 och la mig. Mamma & Pappa hade åkt ner till Malmö och käkat middag med Lillebror och fått min extranyckel av honom. 
Idag packade jag klart min resväska och nu är jag och päronen på Köpenhamns flygplats och väntar på flyget till Dubai. Nu ska vi ha en veckas solsemester, så vi hörs och ses och ha det bra och allt sånt där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela