Mycket att göra

Publicerad 2019-01-08 22:53:16 i Allmänt,

Jag har så mycket att göra (både på jobbet och hemma) och jag hade haft så väldigt gott om tid om jag bara hade gjort saker direkt!! Men nej, jag bara skjuter upp det hela tiden och nu känns det stressigt. Vad är det för fel på mig?!?! 

Min rygg är fortfarande dålig. Antagligen dåligt tränad, eftersom det är på eftermiddagen/kvällen jag får ont/är öm. Det är lite utmattande psykiskt att va dålig fysiskt.. 

Kommer det bli bra? Jadå. På lördag kommer Mor&Far ner hit eftersom vi ska åka till Dubai på söndag! Woopie! Semester!! 

Jag är konstant trött. Jag sover dåligt, har svårt att somna och vaknar tidigt. Känner att det kanske behövs poängteras att sömnbristen kom först, det är inte ett resultat av stressen. Att kalla det stress är överdrivet, jag har inte alls så mycket att göra utan det är mer att jag känner mig överväldigad. Det är för många saker som planeras samtidigt. Äsch, svårt att förklara. Kanske borde jag sova nu istället och försöka lösa det där med sömnbristen. Vad jag egentligen behöver tror jag är ljus. Det här är ju lite av ett återkommande tema varje vinter, sömnbrist och dåligt humör. Jag behöver ljus. SOL. nej men, vad lämpligt att jag är i Dubai om några dagar då!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela