Rutin

Publicerad 2020-03-26 22:21:41 i Allmänt,

Jadu. Här händer ju verkligen ingenting.
Förra veckan var jag förkyld. En väldigt mild förkylning, men jag var inte välkommen på kontoret. Satt hemma och jobbade, gick inte utanför dörren på flera dagar. Härliga tider. 
Men, jag har nog aldrig varit så utvilad i hela mitt liv. Jag bara var SÅ pigg. Vaknade kl 7 varje morgon, (trots att larmet var på klockan åtta..) Gick upp och började jobba en kvart senare. Jobbade mina timmar och sen satt jag i soffan och tittade på TV resten av dagen.

Jag som precis hade fått en så bra rutin på träningen tillsammans med Jenny. Det här är ett tecken, jag ska inte träna helt enkelt. 

Denna vecka är jag frisk igen. Var hemma två dagar extra till och med, för jag tar mitt ansvar.. Nu är jag ond människa igen eftersom jag tar tåget till kontoret. Men det är ändå tomt på tåget. Och på kontoret. Alla som vill får jobba hemifrån, och det gör många. Och många andra vabbar eller är själva sjuka. Så vi är väl runt 10 pers på kontoret (dvs ungefär en fjärdedel av normalt).
Inne på Emporia erbjuder vi oss att betala fullpris på lunchrestaurangen, vi kan strunta i rabatten. "äsch, det är ändå kört redan..".
Jag minns inte längre vad vi brukade prata om innan corona.
Situationen är som den är. Ta hand om er. 

Kommer inte hem till påsk, för det är oansvarigt att åka någonstans. 
Istället ska jag fira påsk, inklusive min födelsedag som i år infaller på långfredagen ensam som det verkar. Det känns fruktansvärt deppigt, så jag bokade en hotellnatt på Malmö Live. Bad specifikt om rum med badkar så jag kan bada skumbad på min födelsedag (eller kvällen innan, bokade natten till fredag). Cause I'm worth it. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela